Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Upiorny Lab
PostNapisane: 15 gru 2019, o 21:38 
Offline
Strażnik

Dołączył(a): 23 wrz 2016, o 12:47
Posty: 0
ID: 0
Rasa: Cz³owiek
Mam pytanie do staffu i graczy, czy moglibysmy wrocic do starego systemu jednego zestawu sciezek ? Bo lokalizacje stala sie do omijania ze wzgledu na brak dojscia do skarbow. Byle znalezc ksiege i uciekac dalej (cos sie buguje mimo opisu sciezki nie ma komnaty)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Upiorny Lab
PostNapisane: 15 gru 2019, o 22:34 
Offline
Bóg

Dołączył(a): 6 gru 2016, o 17:23
Posty: 659
ID: 13
Rasa: Cz³owiek
Profesja: Rzemieślnik
Znalazłem buga z pierwszą komnatą - rzeczywiście w opisie był błąd. Pozostałe są dobre. Poprawka będzie na dniach.

Mimo to czekam na odpowiedzi innych graczy - czy system z jednym tylko zestawem komór rzeczywiście jest waszym zdaniem lepszy niż system z losowanym zestawem?
Może wystarczy usunąć "puste" komory, by jednak lokacja była atrakcyjna pomimo kilku zestawów ścieżek?

_________________
E M P I R E W I L L R I S E !...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Upiorny Lab
PostNapisane: 16 gru 2019, o 00:18 
Offline

Dołączył(a): 6 gru 2016, o 17:34
Posty: 33
ID: 769
Rasa: Wogul
Profesja: Paladyn
Przydałaby się chociaż jakaś informacja, do którego kompletu komnat się wchodzi. Teraz to polecam Ci samemu sprawdzić jak to działa w praktyce xD


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Upiorny Lab
PostNapisane: 16 gru 2019, o 11:04 
Offline

Dołączył(a): 6 gru 2016, o 17:42
Posty: 45
ID: 1385
Rasa: Czart
Profesja: Nekromanta
Ulab już z ustalonymi ścieżkami był fest wkurzający, a teraz to sobie nawet nie wyobrażam, już robię build tak żeby go ominąć xD


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Upiorny Lab
PostNapisane: 16 gru 2019, o 18:57 
Offline

Dołączył(a): 25 sty 2018, o 18:26
Posty: 1
ID: 1176
Rasa: Czart
Profesja: Kapłan
Zgadzam się z przedmówcami, ulab ssie obecny. Zdecydowanie lepiej było z jednym zestawem ścieżek, albo chociaż jak mamy zostać przy losowości to niech te komnaty będą pewne na końcu. Zmiana jakaś powinna być bo inaczej jest to kolejna lokalizacja do omijania co własnie już niektórzy robią.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Upiorny Lab
PostNapisane: 16 gru 2019, o 20:20 
Offline
Bóg

Dołączył(a): 6 gru 2016, o 17:23
Posty: 659
ID: 13
Rasa: Cz³owiek
Profesja: Rzemieślnik
Ok - zatem proponuję 1 z rozwiązań:

A. Ograniczamy losowe zestawy ścieżek do 2 i likwidujemy "puste" komory na końcu ścieżek.
B. Wracamy do wcześniejszego modelu z 1 zestawem i szansą na "pustą" komorę.


Wypowiedzcie się proszę.

_________________
E M P I R E W I L L R I S E !...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Upiorny Lab
PostNapisane: 16 gru 2019, o 21:15 
Offline

Dołączył(a): 6 gru 2016, o 17:34
Posty: 33
ID: 769
Rasa: Wogul
Profesja: Paladyn
A to stop, tych zbiorów ścieżek jest więcej niż 2? xDDDDDDDDDDDDDDDDd

Stara opcja w takim razie jest lepsza.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Upiorny Lab
PostNapisane: 16 gru 2019, o 21:45 
Offline
Bóg

Dołączył(a): 6 gru 2016, o 17:23
Posty: 659
ID: 13
Rasa: Cz³owiek
Profesja: Rzemieślnik
tak - obecnie są 3 zestawy

_________________
E M P I R E W I L L R I S E !...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Upiorny Lab
PostNapisane: 16 gru 2019, o 22:19 
Offline
Strażnik

Dołączył(a): 23 wrz 2016, o 12:47
Posty: 0
ID: 0
Rasa: Cz³owiek
Poprosimy stary system <3


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Upiorny Lab
PostNapisane: 17 gru 2019, o 08:45 
Offline

Dołączył(a): 18 cze 2019, o 12:28
Posty: 57
ID: 2132
Rasa: Wampir
Profesja: Druid
Ja nie ma lv na tą lokacje i nawet w niej nie byłem ale lubię prostotę by się nie zgubić.
Tak że propozycja B.
Jęli mogę zabrać głos bo jak pisałem nie wiem jak ta lokacja wygląda .
Ale takie lokacje co są losowe i nie pisze gdzie jesteśmy idzie się w nich zgubić bym omijał


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group | DVGFX2 by: Prosk8er ©
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL