Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 maja 2020, o 14:10 
Offline

Dołączył(a): 6 gru 2016, o 17:35
Posty: 71
ID: 890
Rasa: Cz³owiek
No cóż, z pola trzeba umieć też korzystać... ja od dawna nic nie sadzę nowego, bo i po co, zioła się cały czas same rozsadzają? Faktycznie był problem na samym początku z ziołami himeri, potem już nigdy z kupna nie korzystałem (nawet nie widziałem że nimaris można tam kupić), a chciałbym zauważyć że żadna gildia i stado znajomych mnie nie wspiera.
Co z tego że na jedno warzenie potrzeba setek ziół jeżeli w setkach się je zbiera plus mam w zapasie jeszcze dziesiątki tysięcy?
I nie ma żadnych skupów w tym momencie po 50, były może z tydzień, obecnie wszyscy poza mną mają klasycznie za 1 (a robię to w sumie tylko jako ukłon w stronę niskopoziomowych graczy żeby cokolwiek sobie dorobili - ot, bo mogę).


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 maja 2020, o 17:10 
Offline

Dołączył(a): 6 gru 2016, o 17:34
Posty: 20
ID: 755
Rasa: Cz³owiek
No dobra zostawmy pole tak jak jest aby karzdy mial dostep do niego... Czy mozemy wprowadzic cos poza ziolami? Np. Marchewke i Kartofle. (tak, mowie powarznie).

Marchewka by odnawiala HP bez koniecznoisci obrubki. np. 30 HP kosztem nie wiem 10punktow ruchu. To by bylo dobre na niskich poziomach jak wojacy nie maja kasy.

Kartofle. Pedzimy bimber! :D efekty tak jak z prawdziwym alkocholem. obniza inteligecje ale daje troszke charyzmy i zwinnosci ale przedawkowanie konczy sie zgonem i nic nie mona robic przez przypuscmy 1 reset (nie dzien).


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 maja 2020, o 17:05 
Offline

Dołączył(a): 6 gru 2016, o 17:34
Posty: 20
ID: 755
Rasa: Cz³owiek
Tak z ciekawosci mozna by bylo wprowadzic edytor pola?? zeby mozna bylo sobie zmieniac jego rozmiar... np. jak mam pole 8x8 to chcialbym zmienic na 4x16 np.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 maja 2020, o 18:41 
Offline
Strażnik

Dołączył(a): 23 wrz 2016, o 12:47
Posty: 0
ID: 0
Rasa: Cz³owiek
Eris napisał(a):
Tak z ciekawosci mozna by bylo wprowadzic edytor pola?? zeby mozna bylo sobie zmieniac jego rozmiar... np. jak mam pole 8x8 to chcialbym zmienic na 4x16 np.



Wg mnie nie. Kupiłeś działkę, to się męcz xD Zawsze możesz sprzedać i nową kupić


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group | DVGFX2 by: Prosk8er ©
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL