Dobra miałem się rozpisywać bo Odd mnie cytuje, ale mnie się nie chce
Z uzbra "klanowego", ode mnie były 2 rzeczy chyba. Jedną "złodziejskie nagole z diamentem" sam zabrałem aby oddać osobie która wysłała mi ametystu na 5 diamentów ;] Drugiej nie pamiętam... a no tak szyszak z diamentem na zlecenie Elitena który nie wyszedł. Uzbro które się przewijało można podzielić na dwa rodzaje: Elitena które ode mnie otrzymał pod warunkiem, że będzie się z nim dzielił i wygrane na aukcjach przez Savera.
To tyle co do uzbra.
Jeżeli chodzi o kasę, mam logi od 24.04.2017
Wpłacona kasa przez Elitena to około 12kk
Przekazał sobie około 17kk w tym brał kasę wpłaconą przez Nasredina około 1,5 do 2kk
Liczyłem dwa razy wychodzi, że kasy wyniósł około 3kk. Lecz trzeba pamiętać, że od kilku osób spoza klanu brał minerały: kamień, burelia, altheli które trafiły do mnie i za nie też płacił.
Największe wypłaty są widoczne od chyba 02 maja jest to około 9kk wcześniej miał nadpłatę w wysokości 3kk.
Odd wybacz, lecz bardzo słusznie Eliten jest oburzony. A co do cytatów o multi:
"Dostałem dużo skarg i zażaleń na to co robi, ludzie wpłacali pieniądze na świątynie a on wypłacał je do swojego banku i już ich nie ma
to samo z Kamieniami na diamenty, dzisiaj przelał 100k kamieni dla akiego za zlecenie, nie wspominając już Elmo o multikach
"
Nie wierzę, że osoba wyciskająca 20kk dziennie połasiłaby się na 3kk okradając klan z dwoma najlepszymi płatnerzami (nie liczę Tigivio). Zresztą kto narzekał? Eliten pisał chyba posła, że jak ktoś chce uzbro to ma mnie oto maltretować.