Org wspominał już o nowym planowanym evencie na kupowanie miksturek ( i nie tylko) u przewoźnika.
Ja od siebie zasugerowałbym event typu zwiększenie przychodów rasowych. Np 5% , 10% i tak analogicznie np do 25-30%.
Praktycznie nikt nie korzysta z połowy bonusòw danych ras. Wampir nie poświęca eny za hp bo ciekawego zysku z tego nie ma. Tak samo wogul nie czesto korzysta z kapieli w blocie. Nie wiem jak tyczy sie to innych ras. Ale narazie tylko z tymi miałem styczność w ostatnim czasie. Może w ten sposób korzystalibyśmy z nich częsciej. A nie po prostu udawali że ich nie ma.

Drugim pomysłem mógłby być event dla modlących. Podrasowanie przychodów ze świątyń też jakimś małym procentem.
Myślałem także nad eventem zmniejszającym energię wymaganą na przejscie lokacji. Mogłoby to być od 10% do np 30%. Czyli zamiast za jedno przejście wydawać 0,7 eny szło by np 0,55. Event byłby podobny do tego który mamy już odnośnie zmniejszenia kosztów energii z wypraw.
Co wy na to? Nie wiem ile jest grzebania w kodzie przy tym, ale może udałoby się coś nowego wprowadzić. Zapraszam do dyskusji.