W dalszym ciągu gra na 2 konta będzie niejako konieczna by móc konkurować z innymi graczami.
A nawet jeszcze bardziej konieczna przy większej integracji...
Dwie postacie na jednym koncie
Moderator: Aniołowie
-
- Bóg
- ID: 13
- Rasa: Cz³owiek
- Profesja: Rzemieślnik
Re: Dwie postacie na jednym koncie
E M P I R E W I L L R I S E !...
-
- Archanioł
- ID: 166
- Profesja: Druid
Pozwól, że odwrócę kota ogonem. Aktualny stan gry wymaga grania na 2 kontach by mieć szansę. Liczą się tylko gildie, które mają obsadzony skład jeszcze przed rozpoczęciem ery. Możliwość gry na 2 kontach jednak poprawi sytuację jednokontowców, bo łatwiej będzie im znaleźć znajomego, co będzie grał na rzemku czy druidzie warzącym, znajomego, który pomoże.
Ja sobie radzę i doszedłem do endgame tylko dzięki temu, że rozmawiam z graczami, z którymi miałem okazję pisać w zeszłej erze, jednak nie każdy ma wianuszek sprzymierzeńców, do których może napisać w potrzebie. Innymi słowy: mi, czy takiemu Vendlinie multik niewiele pomoże, bo i tak sobie radzimy, ktoś na zawołanie pójdzie gdzie chcemy, uwarzy czy weźmie odpowiednią klasę podtaci, ale wielu osobom z mniejszymi znajomościami w grze multik pomoże w stopniu ogromnym. Możliwość gry na 2 konta pomoże nowym graczom z trudnościami w zagłębianiu się w relacje międzygraczowe.
Ja sobie radzę i doszedłem do endgame tylko dzięki temu, że rozmawiam z graczami, z którymi miałem okazję pisać w zeszłej erze, jednak nie każdy ma wianuszek sprzymierzeńców, do których może napisać w potrzebie. Innymi słowy: mi, czy takiemu Vendlinie multik niewiele pomoże, bo i tak sobie radzimy, ktoś na zawołanie pójdzie gdzie chcemy, uwarzy czy weźmie odpowiednią klasę podtaci, ale wielu osobom z mniejszymi znajomościami w grze multik pomoże w stopniu ogromnym. Możliwość gry na 2 konta pomoże nowym graczom z trudnościami w zagłębianiu się w relacje międzygraczowe.
-
- ID: 1474
2 konta na meza
2 konta na zone
i nagle robia sie 4 konta na 1 gracza
a sa tacy co i zaczna zaraz zakladac konta na swoje dzieci........... i beda kolejne 2 4 konta
nie dla patoli w impie!!!!!!!!!!!!!!!
2 konta na zone
i nagle robia sie 4 konta na 1 gracza
a sa tacy co i zaczna zaraz zakladac konta na swoje dzieci........... i beda kolejne 2 4 konta
nie dla patoli w impie!!!!!!!!!!!!!!!