Póki jest czas na to, proponowałbym wypowiedzieć się walczącym odnośnie trafiania. Problem będzie tylko narastać, ale na ten moment zwiększając i wbb i zwinność ( 3 statystyka u mnie) trafianie utrzymuje się w okolicach 30-40 %. Mobki mające 800 hp to jest walka na poziomie 40 tur+ i ile limit pozwoli
Nie wiem w ilu % za trafianie odpowiada wbb a ile zwina, ale jesli zwinność dalej jest w większości, to nie mając jej nie możemy nabijać wbb, bo walczymy o to, żeby zabić potworka przed 50 turą XD
Hej, nie wiem czy kiedyś się pojawił temat ale skoro każda postać ma dwie ręce to może wprowadzić możliwość noszenia dwóch artefaktów w tym samym czasie ?
Czy brak eliksirów w sklepie miejskim w ERZE TESTOWEJ jest po to żeby zniechęcić graczy z nadzieją, że do NE prawdziwej odechce im się grać? W ogóle był w grze jakiś admin od początku żeby jakiś feedback zebrać czy tylko po to żeby wywalić gildię? Jak traktować tę grę poważnie i nie trolowac jak administracja sama ma na to wywalone jajca i tylko jej przeszkadza jak ktoś próbuje się dobrze bawić?
Czy byłaby możliwość wprowadzenia sortowania zwojów czarów według profesji przy wystawianiu ich do sklepów? Najwięcej czasu się traci na szukaniu nazw czarów, jak się chce wrzucić konkretne danej osobie przez sklep. QoL zmiana.
Edit, ta sama zmiana mogłaby dotyczyć pasażu, nie ma najmniejszego powodu, żeby była konieczność przeszukiwania listy ręcznie, kiedy można posortować według klasy i wymagań.
Ostatnio zmieniony 18 cze 2025, o 22:07 przez Jubek Wesołe Serce, łącznie zmieniany 1 raz.
Podczas zwiedzania lokacji dostajemy do dziennika wpisy o zdobytych przedmiotach, znalezionych artefaktach, wykonanych misjach... Brakuje mi tu wpisów o znalezionych mapach, które otwierają nam dostęp do nowych lokacji
Można dodać też wpisy o innych istotnych rzeczach, które nie przyszły mi do głowy