No hej, jestem kapłanem z 2 poziomem specjalki zaklinania przedmiotów i nie mogę zaklinać hartowanych itemów, podczas gdy mój kolega czarodziej z 3 poziomem zaklinania przedmiotów może
Chciałbym aby zostało uściślone czy 3 poziom zaklinania pozwala nagle zaklinać umagicznione itemy, czy może to kwestia profesji? Nic w opisach zaklinania nie sugeruje ani tego ani tego, za to opis poziomów mocno sugeruje, że 2 odpowiada za zaklinanie przedmiotów, a 3 za ładowanie artefaktów
Zaklinanie
Moderator: Aniołowie
-
Szirke Mroczne Serce
- ID: 0
- Rasa: Człowiek
-
Wirginix, Anielski Wieszcz
- ID: 163
- Rasa: Cz³owiek
- Profesja: Czarodziej
Re: Zaklinanie
Z tego co mi wiadomo 3 poziom odpowiada za:
- aktywację artefaktów,
- zaklinanie kosturów,
- zaklinanie magicznego EQ - czyli magiczna znajdzka, umagicznione przez magicznych lub przez gnoma z gór, EQ z diamentem.
Profesja magiczna nie ma nic do rzeczy, chodzi o poziom w zaklinaniu, im wyższy tym po prostu dochodzą nowe możliwości.
- aktywację artefaktów,
- zaklinanie kosturów,
- zaklinanie magicznego EQ - czyli magiczna znajdzka, umagicznione przez magicznych lub przez gnoma z gór, EQ z diamentem.
Profesja magiczna nie ma nic do rzeczy, chodzi o poziom w zaklinaniu, im wyższy tym po prostu dochodzą nowe możliwości.
-
Szirke Mroczne Serce
- ID: 0
- Rasa: Człowiek
Re: Zaklinanie
No tak podejrzewałem, ale żaden opis tego nie sugeruje. Można by było zaktualizować tekst u zaklinacza, żeby gracz miał chociaż mgliste pojęcie na co wydaje ap
-
Titanium, The Sin
- Bóg
- ID: 51
- Rasa: Cz³owiek