Rozkuwanie itemow

Moderator: Aniołowie

ODPOWIEDZ
Hpes

ID: 2379
Rasa: Cz³owiek

Re: Rozkuwanie itemow

Post autor: Hpes »

Jestem mozecie wie wszyscy zamknac ? Wiecie jak tego nie znosze ale Wir ma racje, ASy sory ale nie rozumiecie mechaniki, rzem jest zajwbisty bo daje nieogranicOne mozliwosci buildu, wszystko ma znaczenie kazdy jebany klik w tej grze, i tak ja jestem ustawiony rzemem na 75 dni bo nie zostala wprowadzona poprawka o jaka prosilem, targ dal exploit, ale to kosmetyczna roznica w eq jest, bo przelicznik w miare podobny do tego jaki byl do tej pory, jaracie sie ze zrobiliscie laba, extra jestem dumny, tylko ze kiedy wy sie jaracie juanami ja mam wyprowadzona postac na ulaba kwestia znalezienia mapy, Szirke musicie pograc kilka er porobic sobie notatki bo serio uja wiecie, prawda jest taka ze nie mam konkurencji, do tej pory z Samem sie scigalem, Serath gdyby gral na powaznie bylby dla mnie zagrozeniem jednynie w tej grze, jesli czegos nie rpzumiecie to sie zapytajcie ja wam wytlumacze wszystko to nie metin, traktujcie to jak szachy, analizujcie kazdy ruch przemyslcie 30x bo kazdy klik ma znaczenie, i nie czepiajcie sie mojego kolegi Wirginixa jest na wakacjach 15 rok i nie gra bo rodzice kabel od kompiutera zabrali, nie nie moge sie powstrzymac, Wir melepeto yebany masz prawie 40 lat wakacje to byly w podstawowce, idz do roboty w koncu to sie dowiesz ze jest cos takiego jak urlop, kto cie robil ja go znajde i cie pomszcze kolego. I nikt nie wyprzedzi osoby aktywnie grajacej nie popelniajacej bledow nawet jakby 2 ery przestal. Pokazac wam jak sie klika ?
Szirke Mroczne Serce

ID: 0

Post autor: Szirke Mroczne Serce »

ja jestem ustawiony rzemem na 75 dni bo nie zostala wprowadzona poprawka o jaka prosilem, targ dal exploit, ale to kosmetyczna roznica w eq jest, bo przelicznik w miare podobny do tego jaki byl do tej pory, jaracie sie ze zrobiliscie laba, extra jestem dumny, tylko ze kiedy wy sie jaracie juanami ja mam wyprowadzona postac na ulaba kwestia znalezienia mapy
xD

Właśnie dla was dwóch, chłopcy, powinno się ograniczyć rozkuwanie i znormalizować progresje walczących, żebyście zaczęli grać w tę grę, a nie klikać zgodnie z tabelką optymalnego klikania

Jak dla mnie możesz robić i kryptę czy kurwa nieumarłego upadłego boga chaosu i twojej starej, nie zmienia to faktu że eksploitujecie od kij wie ilu er niezbalansowane mechaniki. Weźcie skod od orga, postawcie se impa na localhoscie, dajcie jeszcze lepsze parametry rozkuwania i walcie razem konia jacy to nie jesteście mocni w tę grę. Nikt się nie chwali zrobieniem laba, tylko piszemy, że robienie go na wbb na 30 poziomie jest nienormalne i podważa sens istnienia większości lokacji, ale żeby to zrozumieć trzeba mieć oczy otwarte choć trochę na coś innego niż swój e-siusiak
Hpes

Misiu, zapomnij o impie jakiego znales i dostosuj sie do twgo co jest, od 15 lat imp jest lepiony guma do zucia byle trzymalo, nie ma tu administracji, Org nie ma czasu zeby zaorac system i napisac wsio na nowo pod was bo wam nie pasuje cos, do poprawy jest rozkuwanie z targu i czlowiek i wracamy do 90 dni gry, i dalszego balansu, po ruszeniu czlowieka bedzie trzeba dac buffa druidowi
Szirke Mroczne Serce

Dobrze, proszę pana, dziękuję za te garść bezcennych informacji, bardzo mi imponuje twoja wiedza i ogranie w imperium smallville mancrpg

A teraz ty i twój kolega zapomnijcie, że byliście jedynymi aktywnymi graczami tej gry przez ostatnie 10 lat i się przesuńcie, bo będę męczył administracji dupę tak samo intensywnie jak wy, żeby ponerfili i pousuwali te wasze kretynskie zmiany wprowadzone tylko po to, żeby zrobić z tej gry wyścigi kto skipnie większą porcję rozgrywki mniejsza liczbą kliknięć
Sepe Waleczne Serce E Nder

ID: 1385
Profesja: Paladyn

Post autor: Sepe Waleczne Serce E Nder »

Sugeruję po prostu zignorować debilne wypowiedzi Wirginixa i skupić się na tym, że na 30 lvlu nosimy sprzęt który powinien być dostępny na kryptę
Hpes

Miski, miski jeszcze nie wiecie do czego dana stata sluzy a juz zmiany chcecie xD na krypte w tych realiach mamy sety na 5k i tak beda za 2 tyg :), pograjcie chwile dzieciaczki, to inny plac zabaw to nie piaskownica, to kuweta bengali :)

i nie czepiajcie sie mojego kolegi Wirginixa jest na wakacjach 15 rok i nie gra bo rodzice kabel od kompiutera zabrali, nie nie moge sie powstrzymac, Wir melepeto yebany masz prawie 40 lat wakacje to byly w podstawowce, idz do roboty w koncu to sie dowiesz ze jest cos takiego jak urlop, kto cie robil ja go znajde i cie pomszcze kolego
Wirginix, Anielski Wieszcz

ID: 163
Profesja: Rzemieślnik

Post autor: Wirginix, Anielski Wieszcz »

Wakacje/urlop jedno i to samo, znam wiele osób co woli mówić wakacje i co to ma do tematu rozkuwania? xD
I nie mam prawie 40 lat też nie wiem co to ma do rozkuwania xD
I nie jestem kolegą tego wiaderkowego Sepha xD

Sklep miejski zostanie prawidłowo poprawiony to wiele sytuacji, które są obecnie nie będą miały miejsca i nikt nie będzie się podniecał wilczą szablą + milon obrażeń xD i tym, że ubił bossa laba na 28 poziomie, bo na Was powracających robi to wrażenie, na osobach, które grają x czasu to żadna nowość :P

i nie czepiajcie sie mojego kolegi Wirginixa jest na wakacjach 15 rok i nie gra bo rodzice kabel od kompiutera zabrali, nie nie moge sie powstrzymac, Wir melepeto yebany masz prawie 40 lat wakacje to byly w podstawowce, idz do roboty w koncu to sie dowiesz ze jest cos takiego jak urlop, kto cie robil ja go znajde i cie pomszcze kolego
Szirke Mroczne Serce

Wirginix, Anielski Wieszcz pisze: 12 sie 2025, o 10:52 Sklep miejski zostanie prawidłowo poprawiony to wiele sytuacji, które są obecnie nie będą miały miejsca i nikt nie będzie się podniecał wilczą szablą + milon obrażeń xD i tym, że ubił bossa laba na 28 poziomie, bo na Was powracających robi to wrażenie, na osobach, które grają x czasu to żadna nowość :P
Ja wiem, że ty specjalnie ignorujesz meritum i chodzi ci tylko o to żeby się poczuć fajny, bo grasz w to nieprzerwanie od 15 lat, ale
Nikt się nie chwali zrobieniem laba, tylko piszemy, że robienie go na wbb na 30 poziomie jest nienormalne i podważa sens istnienia większości lokacji, ale żeby to zrozumieć trzeba mieć oczy otwarte choć trochę na coś innego niż swój e-siusiak
Miałeś być na wakacjach więc wracaj na wakacje i przestań w końcu odpisywać, bo twoje zdanie po prostu mnie już nie interesuje
ODPOWIEDZ