Pomysły i propozycje zmian
Moderator: Aniołowie
-
Szirke Mroczne Serce
- ID: 0
- Rasa: Człowiek
Re: Pomysły i propozycje zmian
Chciałbym zaproponować zmianę w taktyce walki, aby warunki zdrowia i many mogły przyjmować również wartości bezwzględne, a nie tylko procentowe. Znacząco zwiększyłoby to elastyczność i możliwości ustawiania taktyki
-
Titanium, The Sin
- Bóg
- ID: 51
- Rasa: Cz³owiek
Pomysł ciekawy, będę brał pod uwagę, ale to też zależy albo od możliwości obecnego kodu taktyki albo od mojego wolnego czasu 
World needs a professional, not a hero.
-
Szirke Mroczne Serce
Chciałbym zaproponować dodanie kobietom możliwości proszenia o rękę. Mamy 2026 rok, baby też powinny móc się oświadczać
-
Hafgrim
- Anioł
- ID: 2011
Nie. Każdy może zrobić questa na skrzyneczkę, każdy może kupić skrzyneczkę jeśli trafi na event i ma hajsDraszka pisze: ↑22 sty 2026, o 16:20 Proponuję zmianę systemu gnomiej skrzyneczki jako artefaktu z możliwością jego przekazywania.
Aktualny system, pomimo trudności i współpracy w zakupie, przypisuje ją na stałe do osoby kupującej. Biorąc pod uwagę materialny charakter tego przedmiotu, nie bardzo rozumiem jej ścisłe przywiązanie do poszczególnej osoby.
-
Szirke Mroczne Serce
Nie każdy może zrobić questa na skrzyneczkę - najpierw trzeba wiedzieć o jego istnieniu
Ja nie wiem i nie wiem gdzie mogę się dowiedzieć
Ja nie wiem i nie wiem gdzie mogę się dowiedzieć
-
Hafgrim
- Anioł
- ID: 2011
Góry pelori, kopalnie. Krasnolud kamehameha 
-
Jubek Wesołe Serce
- ID: 1805
- Rasa: Wilkołak
- Profesja: Barbarzyńca
Ja oddałem oczy i młotek a dalej nie wiem o co z tą skrzynką chodzi xD
-
Szirke Mroczne Serce
Jakbyś spytał Hafgrima to byś wiedział, że wystarczy przeczytać tablicę nowości
-
Sepe Waleczne Serce E Nder
- ID: 1385
- Profesja: Druid
Ja oddałem oczy, młotek i przeczytałem tablicę nowości aż do ID 274 (!) i nadal nie wiem o co chodzi.
-
Wirginix, Anielski Wieszcz
- ID: 163
- Profesja: Czarodziej
Proponuję zablokowanie opcji rezygnacji z przebudowy domu, ponieważ może ona zostać wykorzystana w sposób bicia exp'a i umki budownictwa w następujący sposób:
Na poziomie kasztelu budujesz go maksymalnie tak by nie wskoczyło 100%, po czym rezygnujesz z budowy i zaczynasz budować od nowa, czynność tą możesz powtarzać w nieskończoność lub dopóki nie skończy Ci się drewno i kamienie.
Ewentualnie jeśli pozostawić rezygnację to zrobić inną rzecz po każdej rezygnacji niech koszt budowy rośnie 5 krotnie.
Na poziomie kasztelu budujesz go maksymalnie tak by nie wskoczyło 100%, po czym rezygnujesz z budowy i zaczynasz budować od nowa, czynność tą możesz powtarzać w nieskończoność lub dopóki nie skończy Ci się drewno i kamienie.
Ewentualnie jeśli pozostawić rezygnację to zrobić inną rzecz po każdej rezygnacji niech koszt budowy rośnie 5 krotnie.