Póki co farmy nie znikną ale zwiększymy im górne zakresy zysku ziół, a dodatkowo będzie inna lokacja do pozyskiwania ziół zamiast łączki.
Farmy nadal będą potrzebne ale może mniej uciążliwe i mniej konieczne

Moderator: Aniołowie
ZłotoXsani, Kurzy Faraon pisze:Ja okropnie nie lubię farmy xD Ta era to moja ulubiona era świata, bo jej nie muszę mieć xD Gdybym dostawała ciastko za każdy raz kiedy zjebałam pole to skończyłabym z otyłością. Nie mówiąc już o tym, że nie zawsze jesteś w stanie się zalogować do gry danego dnia. Czasem są przyczyny losowe, które sprawiają, że jest to niemożliwe. Można mieć gorączkę 40 stopni i nie dać rady i wtedy już masz pograne. Nigdy nie zapomnę jak po operacji ze łzami w oczach logowałam się do impa tylko po to by ogarnąć to kurestwo i nie spierdolić nifre. Gra powinna być przyjemnością, pole to obowiązek i póki Wasza gra przez ostatnie 10 er nie będzie zależna tylko od tego czy jesteście w stanie się codziennie zalogować, to iks de. Mało wiecie o życiu. Jak dla mnie pole powinno zostać zniszczone. Jeżeli ktoś lubi to powinno być jak strażnica, a druid mógłby mieć przychód ziół z czegoś innego.
Użyj narzędzi do obrabiania pola to skrócisz tą czynność do max. kilku minut. Dodatkowo możesz wyznaczyć opiekuna pola, który w razie W zrobi robotę za Ciebie. Za dużo płaczu tutaj widzę, który jest kompletnie nie uzasadniony.Maruda, Pan Kociołka pisze:Prawie o tym zapomniałem tak nienawidzę tej farmy , co racja to racja jak się nie zaloguje by jej nie obrobić i już na 2 dzień masakra braki w ziołach , ta tolerancja na dziczenie powinna być zwiększona a nie już na 2 dzień mam braki w ziołach. to jest męczarnia a nie farma obowiązek z musu którego nie ciepie tak farma nic nie wybacza w obecnym stanie. nawet ziół mi nie dostarczy ale to już pisałem by mi wystarczyło ma mikstury.
Edit Zapomniałem.
Jak przycisk hibernacji czy coś jak się nie ma czadu jej obrabiać bo się nie będzie logować do Impa. I wydłużyć czas dziczenia i ubytków na farmie. Albo jakoś inaczej by się resetował jak się na nią w kolejnym dniu kliknie czy coś nie wiem czy do jest do zrobienia.
Nie widzę problemu. Się dodaJak przycisk hibernacji czy coś jak się nie ma czadu jej obrabiać bo się nie będzie logować do Impa.