tu nie było testu czy dasz radę, tylko test otrzymywanych obrażeń więc jak najbardziej na miejscu, bo tam jest 1 typ moba i dlatego łatwo porównaćAardvark pisze:Dokładnie - Dol Guldur nie jest żadną miarą lokacją pod takie testy, bez uzbrojenia dam radę w 2 turach
Raval jest niedalekoAardvark pisze:No i sorry - 2 k wytrzymki i 1,5 siły - kto tyle ma ?

Tak jak pisałem - pozostałe staty po 1,5k, ale nie ma to żadnego znaczenia dla testu ze względu na to co pisałem wyżej...Aardvark pisze:Ciekaw jestem ile wbiłes zwinki i szybkosci, żeby zniwelować problem. Jeżeli choć połowę tego co w siłę i wytrzymkę, to pytam - kto ma takie staty obecnie, czy build zrobiony pod te testy był jakkolwiek realny
Problem w tym, że nikt się nie pokusił podczas testów o sprawdzenie jak się gra na wogulu, chociaż prosiłem kilka osób.Aardvark pisze:Owszem, kiedys siedzenie na wogulu miało sens, warto było poczekać i podbić staty żeby wydropić konkurencyjne dla rzemków ( których obecnie brak, na marginesie ) uzbro - teraz wcale.
Nie twierdzę wcale że jest idealnie - bo nie jest (ale całkiem w d... też nie jest!), ale szukam sposobu na zbalansowanie tego, jednakowoż sam nie dam rady

Jak po czasie zwróciłem uwagę - test nie był jednak w pełni udany, bo wpływ na siłę eq ma też poziom gracza - test robiłem przy 100 levelu, jak podciągnąłem do 170 to moc eq odczuwalnie podskoczyła, ale powiedzmy że już o to nie będziemy się bić.
Tak czy siak wogula na pewno będę chciał jeszcze zrewidować, podobnie jak Czarta, a eq kowalskie w nowej erze będzie nieco osłabione. Mam nadzieję, że uda się wypracować jakiś balans w tej kwestii i że pomożecie przy testach