Wprowadzenie małżeństw jednopłciowych
Moderator: Aniołowie
-
- ID: 1385
- Rasa: Cz³owiek
Re: Wprowadzenie małżeństw jednopłciowych
[Quote]Fikcyjne związki (takie wcale nie odgrywane w grze) byłyby formalizowane dla osiągnięcia 'mechanicznych' korzyści.
/quote]
Czyli teraz chodzi o to, żeby geje nie mogli czitować, kiedy hetero wolno, no super XD
/quote]
Czyli teraz chodzi o to, żeby geje nie mogli czitować, kiedy hetero wolno, no super XD
-
- ID: 2671
Sepe, zachowujesz się co najmniej jak małe dziecko tupiące nóżką i krzyczące "Dajcie mi bo chcę!". Czy tak trudno pogodzić się z porażką swojego postulatu, jeżeli nie ma ku temu woli ze strony administracji i społeczności gry?
-
- ID: 1385
Dziękuję za wyrażenie opinii na temat mojego zachowania.
-
- Anioł
- ID: 67
No patrz, Sepe, gdyby nam się udało, kto wie, czy byśmy razem gdzieś nie pracowali. 
A co do mojej wypowiedzi - w tytule była mowa o małżeństwach jednopłciowych, więc do nich się odnosiłem. Po drugie, nie lubię, gdy ktoś usiłuje mnie na siłę wychowywać, odmawiając mi prawa do własnych poglądów i waląc politpoprawnością jak cepem. Po trzecie - jaka wściekła demagogia? Tylko kilka przykładów pokazujących, do czego prowadzi Twój punkt widzenia, jeśli chce się być konsekwentnym. No i na koniec - to nie ja zdefiniowałem małżeństwo, tylko natura i kultura. Gdzież mi do nich.
Pozdrawiam!

A co do mojej wypowiedzi - w tytule była mowa o małżeństwach jednopłciowych, więc do nich się odnosiłem. Po drugie, nie lubię, gdy ktoś usiłuje mnie na siłę wychowywać, odmawiając mi prawa do własnych poglądów i waląc politpoprawnością jak cepem. Po trzecie - jaka wściekła demagogia? Tylko kilka przykładów pokazujących, do czego prowadzi Twój punkt widzenia, jeśli chce się być konsekwentnym. No i na koniec - to nie ja zdefiniowałem małżeństwo, tylko natura i kultura. Gdzież mi do nich.

Pozdrawiam!
-
- ID: 905
Nie widzę nigdzie w tej dyskusji wzmianki o Safonie w kontekście postrzegania homoseksualizmu w Grecji.
A co do meritum wątku, nie zagłębiając się w kwestie światopoglądowe: rozszerzenie w kodzie możliwości oświadczania się komuś innemu na wszystkich graczy chyba nie jest trudną do zgryzienia funkcją i nie wpłynie jakoś bardzo na klimat gry.
PS Mnie tam stylizacja Muru Nieba się podoba.
A co do meritum wątku, nie zagłębiając się w kwestie światopoglądowe: rozszerzenie w kodzie możliwości oświadczania się komuś innemu na wszystkich graczy chyba nie jest trudną do zgryzienia funkcją i nie wpłynie jakoś bardzo na klimat gry.
PS Mnie tam stylizacja Muru Nieba się podoba.
-
- ID: 1805
Tinveruin, Mur Nieba pisze: A co do mojej wypowiedzi - w tytule była mowa o małżeństwach jednopłciowych, więc do nich się odnosiłem. Po drugie, nie lubię, gdy ktoś usiłuje mnie na siłę wychowywać, odmawiając mi prawa do własnych poglądów i waląc politpoprawnością jak cepem.
Pozdrawiam!
Aha, ale inni mają się w takim razie dostosować do Ciebie. Ja z kolei nie lubię, jak ktoś komuś zakazuje rzeczy, bo "Twój światopogląd to jedyny słuszny". Ja chcę w tej grze wziąc slub z Sepe i jaki będzie tu problem?
-
- ID: 2132
- Profesja: Rzemieślnik
Marudzie tu o jakieś pierdoły są ważniejsze rzeczy choćby więcej przepisów do kupienia dla druidów warzących w chacie druida. A wasz problem da się rozwiązać tak.
Jak 1 z was się czuje się dziewczyną nie sobie usunie konto potem się zarejestruje jako dziewczyna i sprawa załatwiona.
Jak 1 z was się czuje się dziewczyną nie sobie usunie konto potem się zarejestruje jako dziewczyna i sprawa załatwiona.
-
- Anioł
- ID: 67
Tariela: Podziękowania Waćpannie szlę.
Jubek: Napisałem, o co mi chodzi - do znalezienia w poprzednich postach, dlaczego mnie się małżeństwa jednopłciowe nie podobają. Nigdzie też nie piszę, że wszyscy mają się do mnie dostosować, bo mój punkt widzenia jest jedyny słuszny - bez wątpienia znajdziesz w moich wcześniejszych postach napomknienie o ew. referendum wśród graczy.
Jubek: Napisałem, o co mi chodzi - do znalezienia w poprzednich postach, dlaczego mnie się małżeństwa jednopłciowe nie podobają. Nigdzie też nie piszę, że wszyscy mają się do mnie dostosować, bo mój punkt widzenia jest jedyny słuszny - bez wątpienia znajdziesz w moich wcześniejszych postach napomknienie o ew. referendum wśród graczy.
-
- ID: 406
Zauważyłam dzisiaj dodaną opcję "poproś o ślub" w kaplicy
Niezmienione są jednak formy osobowe, kobietom wyświetla się taki tekst:
Niezmienione są jednak formy osobowe, kobietom wyświetla się taki tekst:
W swym sercu odczuwasz najpiękniejsze uczucie znane ludziom. Kochasz swą wybrankę i chcesz być z nią do końca. Czujesz, że uczucie jest głębokie i prawdziwe. Postanawiasz zakończyć czas miłosnej tułaczki i zacząć żyć ze swą ukochaną, sobie gwarantując spokój i szczęście. Pamiętaj, że musisz bronić swej wybranki, dbać o jej dobro i cześć. Jesteś zobowiązany do wierności i szczerego uczucia. Twoja decyzja musi być przemyślana. Tak więc, musisz być pewien miłości do tej właśnie kobiety!
-
- ID: 1454
Cirilla : w punkt 

''Gadać mi się nie chce, bo o czym tu gadać?
Gdyby sito podstawić, żeby sensu nałapać,
mikrogrudki nie uświadczysz, przelatuje bla, bla, bla, bla...''
Gdyby sito podstawić, żeby sensu nałapać,
mikrogrudki nie uświadczysz, przelatuje bla, bla, bla, bla...''