Ankieta - czym grac
Moderator: Aniołowie
-
- Anioł
- ID: 2011
- Rasa: Cz³owiek
Ankieta - czym grac
Nudze się więc się przygladam o już sam nie wiem, więc zdecydujcie
Kim grać na NE jeśli takowa powstanie.
Druid solo jest w miarę spoko. Można samodzielnie sobie poradzić.
Rzemieslnik solo jest samobójstwem, ale jestem gotów podjąć wyzwanie (dodatkowo będzie więcej eq - pewnie słabego, bo płatnerstwa nigdy nie robiłem)
Kim grać na NE jeśli takowa powstanie.
Druid solo jest w miarę spoko. Można samodzielnie sobie poradzić.
Rzemieslnik solo jest samobójstwem, ale jestem gotów podjąć wyzwanie (dodatkowo będzie więcej eq - pewnie słabego, bo płatnerstwa nigdy nie robiłem)
-
- ID: 2666
- Rasa: Wogul
- Profesja: Barbarzyńca
Re: Ankieta - czym grac
Przecież era dopiero wystartowała Chyba, że seph znowu szybko skończy.
Rzemyk solo to jest ugór a nie granie. Nie rób tego. Chyba, żeby weszła zmiana o której pisał Paul, że bardziej opłaca się robić dobre EQ niż g na x1, to wtedy moze ktoś by kupował u Ciebie. Ale fakt jest faktem, że i tak średnio to widzę. Eq trzeba zahartować, zakląć, itp.
Myślę, że jak chcesz pograć coś "off-meta" (haha) to powinieneś wybierać klasy, kombinacje które są rzadko wykorzystywane. Np. w tej erze powinieneś grać Nekromantą
Rzemyk solo to jest ugór a nie granie. Nie rób tego. Chyba, żeby weszła zmiana o której pisał Paul, że bardziej opłaca się robić dobre EQ niż g na x1, to wtedy moze ktoś by kupował u Ciebie. Ale fakt jest faktem, że i tak średnio to widzę. Eq trzeba zahartować, zakląć, itp.
Myślę, że jak chcesz pograć coś "off-meta" (haha) to powinieneś wybierać klasy, kombinacje które są rzadko wykorzystywane. Np. w tej erze powinieneś grać Nekromantą
-
- ID: 2379
Zeby rzemkiem grac solo potrzeba w pyte mineralow, zeby to bylo osiagalne trzebabybylo zbuffowac wydobywanie mineralow dla rzemka w daranis, reszta do ogarniecia jest. Moim zdaniem dobra profka tylko trzeba dobrze klikac
-
Myślę, że się nie da. Co widać po tym że do midgame zostają tylko rzemycy gildijni.
-
- ID: 2379
Dlatego tylko zbuffowanie wydobywania mineralow w daranis mogloby to rozwiazac
-
- Anioł
-
-
- ID: 4989
- Rasa: Wampir
- Profesja: Druid
Tak naprawdę (jeśli nie chcesz odstawać poziomem i/lub umiejką od topki), to nie da się grać solo wytwórcami. Ale jak już koniecznie chcesz, to druidem. Ja tak gram i frustruję się tylko do zrobienia zadania w Daranis (bo trzeba mieć więcej warzelnictwa/kucia niż umiejętności walki), a później to już się nie przejmuję. Nie mam reagentów, to sobie pochodzę po lokacjach, nie mam ekwipunku, to sobie wykuję, bo charyzmę przecież muszę też rozwijać. Minus jest taki, że gdy Seph kończył zeszłą erę, to ja miałam pewnie z 1/10 Jego poziomu, ale jak Ci to nie przeszkadza...
-
- Anioł
Ale ja gram druidem już któraś erę z kolei. Wbb nie bije. Reagenty mam z jarmarku/ogrodów/handlu.Katla, Oko Kota pisze: ↑4 wrz 2023, o 18:48 Tak naprawdę (jeśli nie chcesz odstawać poziomem i/lub umiejką od topki), to nie da się grać solo wytwórcami. Ale jak już koniecznie chcesz, to druidem. Ja tak gram i frustruję się tylko do zrobienia zadania w Daranis (bo trzeba mieć więcej warzelnictwa/kucia niż umiejętności walki), a później to już się nie przejmuję. Nie mam reagentów, to sobie pochodzę po lokacjach, nie mam ekwipunku, to sobie wykuję, bo charyzmę przecież muszę też rozwijać. Minus jest taki, że gdy Seph kończył zeszłą erę, to ja miałam pewnie z 1/10 Jego poziomu, ale jak Ci to nie przeszkadza...
Jakoś sam się utrzymuje. No i nic nie kuje :O bo po co? Przecież ja nie rzemek