Odniosę się bezpłciowo:
Eliten pisze:Wir oraz Odd zarzucają mi przywłaszczenie sobie złota i działanie na swoją korzyść.
Zanim chciałem cokolwiek napisać w swojej obronie zostały mi zabrane opcje m.in wysłania czegokolwiek do pozostałych członków gilidi, co o czymś świadczy.
To tak:
Umowy na Zastępce była tak iż dołożę 50kk na gilidie podczas jej trwania np na Kwatery.
W miedzy czasie okazało się, że to tylko iluzja Bo ODD zrobił sobie innych zastępców np Wira.
Umowa była taka że je postawisz, niestety zamiast zbierać własne pieniądze w skarbcu gildii wypłacałeś wszystko co było wpłacane pod pretekstem że to kwoty przesyłane dla ciebie za "wypożyczanie uzbrojenia" mimo wielu upomnień miarka się przebrała w dniu dzisiejszym kiedy zaprosiłeś akiego i przekazałeś mu 100k kamieni, Aki stwierdził że była to zapłata za zlecenie
Eliten pisze:
Eliten rozbudowuje kwatery gildii o 1 poziomy(ów) za 654024 sztuk złota.
Eliten rozbudowuje kwatery gildii o 1 poziomy(ów) za 833530 sztuk złota.
Eliten rozbudowuje kwatery gildii o 1 poziomy(ów) za 1013037 sztuk złota.
Eliten rozbudowuje magazyn gildii o 37 poziomy(ów) za 1206517 sztuk złota.
Eliten rozbudowuje magazyn gildii o 30 poziomy(ów) za 990045 sztuk złota.
Tyle zdązyłęm skopiować. Tu jest 7kk złota, które sobie przywłaszczyłem podobno.
W poście który napisał niedawno jest także iż przywłaszczyłem sobie Buty Plagi oraz Piekielne
Nagolennice, które o ironio sam znalazłem w Upiornym Labiryncie.
oprócz tego rozbudowałeś zbrojownie i "dorzuciłeś się" do drugich kwater.
Mowa tylko o złocie, spis SAMYCH LOGÓW ZE ZŁOTEM - TWOICH WYPŁAT, bez uwzględniania minerałów poniżej :
Eliten przekazał 110000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 450000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 200000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 1100000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 400000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 100000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 220000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 2200000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 100000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 50000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 1500000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 1000000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 800000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 38000 sztuk drewna dla Eliten.
Eliten przekazał 2000000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 6000000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 400000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 50000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 600000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazał 25000 sztuk kamieni dla Eliten
a jeszcze niżej przykład takowego loga w rozwinięciu :
Eliten przekazał 2200000 sztuk złota dla Eliten.
Eliten przekazuje 1 x Hartowany kaptur maga (+411) dla Nasreddin, Portae Animus.
Eliten zostawia w gildii 1 x Hartowany kaptur maga (+411).
Eliten przekazuje 1 x Mroźna ptasia zbroja (+473) dla Nasreddin, Portae Animus.
Eliten zostawia w gildii 1 x Mroźna ptasia zbroja (+473).
Estlino zostawia 200000 sztuk złota w skarbcu.
Rieth zostawia 54560 sztuk złota w skarbcu.
Adael zostawia w gildii 1 x Wędka (+10).
01-05-2017
Greward Okrutnik zostawia 350000 sztuk złota w skarbcu.
Greward Okrutnik zaakceptował(a) Wasze zaproszenie do gildii i od teraz jest jej oficjalnym członkiem.
Raisa, Żyjąca Święta zostawia 50000 sztuk złota w skarbcu.
Kythintre, Dziecię Niebios zostawia 50000 sztuk złota w skarbcu.
Adael zostawia 170000 sztuk złota w skarbcu.
Eliten pisze:
Każdej z osób grajcych na wyższych lvl pożyczałęm SWOJE uzbrojenie za które płaciłem ze swoich zasobów. m.in:
Mroźna ptasia zbroja (+473)
Wężowe spodnie z Diamentem (+725)
Hartowane wilcze cholewki (+939)
Wilcze cholewki z Diamentem (+579)
Piekielne Nagolenice (+450)
NIE TO NIE JEST GILDIOWE tylko duuuużo kosztuję, ale z miłą chęcią wam pożyczałem, Może ktoś potwierdzi niżej.
Swoją drogą twierdziłeś że pożyczasz za opłaty, a nikt o tym nic nie wiedział.
PS : o uzbrojenie nikt się do ciebie nie pruje
EDIT :
CYTAT ELMKA : "Uzbrem Eliten wymieniał się z resztą, mieli dużo eny, dostawali uzbro wykorzystali enę, więc uzbro zwracali. Zresztą większość jaką obracał Eliten była moja przekazana do klanu i on tym dysponował. Nic nie zginęło."
Czyli jednak byo klanowe ;D
Eliten pisze:
Najweselszy motyw:
Zostałem oskarżony o multi np z Nasreddin czy Saver

Proszę o wypowiedź tych osób oraz o wyciągnięcie konsekwencji z nieprawdziwych pomówień ze strony Odda oraz Wira.
Ciekawe kto cie posądzał o multi konta z w/w osobami, chyba nikt z nas a prawdę sam znasz najlepiej
Eliten pisze:
Mieliśmy zbierać na Kwatery i tak było, ale Wir i Odd czyli rzemieśnik oraz osoba niegrająca zbytnio aktynie decydują o przeznaczeniu złota na coś innego bez żadnych konsultacji z osobami które głównie dostarczają złota do Gildii oraz starającymi się a wyższe lvl i przyjemność z gry.
Część osób wpłacających zadeklarowała że wpłaca je na świątynie, część na kwatery, kwoty te były zaksięgowane z przeznaczeniem - niestety skończyły na twoim koncie
Eliten pisze: Jeśli ktoś ma pytania z członków co do prowadzenia postaci, pożyczenia uzbrojenia czy pytań dalej służę pomocą tak jak przedtem. Zachęcam także do wstąpienia do Gildii która niedługo powstanie. A Patheon niech zacznie kupować wojsko.
Pozdrawiam, Eliten
Nikt nie odnosił się do ciebie z wrogim nastawieniem, sam wyciągnąłeś pierwszy dłoń po szablę, wszystko widać czarne na białym - jak dla mnie temat wyczerpany, powodzenia w dalszej grze !