Na pewno fajnie by było w zakładce ekwipunek wyrzucić te bronie niebios jak i kilka siekier, bo tego na pewno nikt nie kupuje. Zostawić siekierkę i siekierę, ale zmniejszyć trochę ich koszty, zważywszy że siekierkę samą w sobie można znaleźć, a koszt jej w kryształach jest przesadzony. W to miejsce można by dorzucić inne części uzbrojeń np: po dwie sztuki z każdego, co urozmaiciłoby wybór i może zachęciło do kupna.
Kolejna warta uwagi jest zakładka inne, gdzie dodałbym ze dwie kategorie dodawania złota jeszcze. Mianowicie można by zrobić złoto 5k, 15k i 50k przykładowo za określoną ilość kryształków. Ewentualnie pobawić się z liftingiem cen i ilości surowców jakie się już tam znajdują.
Nie mogę się wypowiedzieć na temat stworów gdyż nigdy nie używałem i nie wiem czy to jest warte uwagi czy nie tak więc tą zakładkę pominę.
Następna niech będzie artefakty. Można by tu parę z nich usunąć, ponieważ mało prawdopodobne że ktoś kupuje takie arte jak pierścienie, taniej wychodzi jak ktoś znajdzie w gildii i da tworzącemu, bo nikt na pewno więcej ich nie używa.
Co do eliksirów, też warto by nieco je odświeżyć. Wprowadzić jakieś zmiany dać inne w większych/ mniejszych ilościach. O ile na początek te boskie kusząco wyglądają tak te słabsze przy nich nie są takie kuszące.
Można by też dodać zakładkę np. z nasionkami albo z jakimiś zwojami/planami, które bardzo rzadko lecą i tu jest możliwość ich zakupienia za konkretną sumkę.
Ciekawą odmianą dla pierścieni które dają pojedyncze staty byłyby takie które np. zwiększają umiejętności przy nabijaniu: wbb, czaro, umki kowalskie, warzenie itp.
Taka lekka sugestia na początek ode mnie i zapraszam do burzy mózgów