Propozycje Zmian na XXXVI ? Ere

Masz pomysł na dodatkowe funkcjonalności do Imperium? Chcesz zaproponować jakąś zmianę w istniejącym module? Napisz koniecznie!

Moderator: Aniołowie

ODPOWIEDZ
Hpes

ID: 2379
Rasa: Cz³owiek

Propozycje Zmian na XXXVI ? Ere

Post autor: Hpes »

To tak czy ktos ma jakies propozycje zmian czy czekamy do konca z propozycjami ?
Aki, Kapłan Z Asgardu

ID: 1952
Profesja: Kapłan

Re: Propozycje Zmian na XXXVI ? Ere

Post autor: Aki, Kapłan Z Asgardu »

Tak :idea:
Wywalić konieczność skoordynowanej współpracy 3 rzemków dla uzyskiwania topowego eq.
Wielokrotne przekuwanie nigdy nie było łatwiejsze. 'Legendarność' przedmiotu osiągana jest rzadziej, niż możnaby oczekiwać.

Albo niech przedmiotu nie da się przekuć więcej, niż raz. Albo niech każdy rzemek ma możliwość powtórnego przekuwania po samym sobie.
Hpes

I znowu polegac tylko na 1 rzemku ? Ktory nie wyrabia ? Tak to chociaz jest potrzebny 2 rzemek tak jak i 2 druid w gildi, no i wiesz moze i rozkuje eq x3 ale wskakuje mi na 6k charki, jestes w stanie zrobic takie eq ? Bo ja nie widze opcji. Polecam poprostu przygotowac sie na nastepna ere lepiej.
Hpes

To ja zaproponuje kilka rzeczy.
1.podciagniecie kontr + zmniejszenie otrzymywanych obrazen za nieudana kontre w tym momencie leczenie na 70% to za malo jak wychodza buly na strzala
2. Zmniejszenie wymaganego czaro do wychodzenia czarow/ umagiczniem/napraw medalikow dla profesji magicznych, przedewszystkim druid powinien miec ten sam wzor co palek i nekro bo to postac walczaca wbb
3.dac wogulom tarcze bo aktualnie sa niegrywalni mimo szczerych checi
4.poprawic dzialanie diaxow albo poprosimy o minimalne 5 ap i tyle damy se rade
5. Dodac specke od trafiania dla walczacych i magicznych
6.dodac eq miedzy 2400-3100 charki bo jest straszna luka
7. Dodac drop esencji czerni bo aktual ie tylko ze skrzynki jest a szczerze od groma mi jej poszlo. Proponuje dodac z wielkiego demona czy arcyczorta cokolwiek byle byl w grze
8.dac barbom i nekrusom dostep do swiatyni (przypomne ze nie moga zrobic pierwszego questa z powodu braku swiatyni)
9. Druid warzacy proponuje zeby rozcienczone elki dawaly duzo wiecej expa a koncentraty wiecej umki wtedy druid dostanie mozliwosc manewrowania i myslenia czy brakuje umki czy lvli
10.bard dac podglad ile dodaje co odejmuje spiew zeby mozna bylo sobie wszystkie spiewy porownac i zeby nie grac w ciemno tylko zeby byl widoczny ten % ile dodalo ile odjelo wiesz ze my uwielbiamy miec wszystko na tacy do prEkminienia prowadEnia postaci
11. Wamp podciagniecie hp z misy bo aktualnie malo roznicy miedzy wilkiem jest
12.dac capa na rozkuwane eq. W senie rozkuwam eq i wychodzi na 7k charki poprosze o capa zeby nic wiecej niz 4.5k nie wychodzilo bo poprostu mam mozliwosc wykucia albo zmierzchu albo komus eq na notka. Takze cal rozkuwania do 4.5k charki
13. Troszke zwiekszyc mozliwosci naprawy przypisywania eq, w tym momencie nie da sie naprawiac polowy eq, prYpisac tez sie nie da takze troszke to przyda sie podciagnac
14.wielki mlot kowalski nadal odbiera umke zamiast dodawac cos jest nie tak powtarzam x raz
15. Wiem ze bedziesz protestowal ale chcialbym zeby modlitwy o zmiane pogody eventu kosztowaly z 50 modlitw bo juz bylo lepiej kilka razy event wymodlilem ale no kiedy czasami jarmarku 2 tyg nie ma to suabo jest
16.przeklety cios jest slabszy od swietego proponuke zeby dodatkowo od statusu zalezala moc walniecia.
17. Aura u palka daj chociaz w tej ostatniej zamiast niwelacje zywiolow daj z 600 wszystkich zywiolow to starczy i bedzie przydatna
18.jest szansa zeby medalik poszukiwacza dzialal na wszystko ? Tj znalezienie setow, map, kluczy, tabliczek. RZECZY DO QUESTOW
19. Dodac artefakt do rozbierania przeciwnikow tj. Chcialbym medalik ktory da szanse zwiekszona na drop eq z potworka czy tam nawet mozna sie pokusic o to zeby dzialal w pvp ze mozna stracic eq jak bandycie
20. Zwiekszyc podstawe eq czerni do 2k aktualnie wychodzi to eq gorzej jak krysztalowe oslony
21. Troszke mozna jeszcze podciagnac rybki( aktualnie ledwo zwraca sie wynajem lodzi)
22. Mozna dodac kilka stworkow do areny stworkow,
23. Poprosimy jakies nowosci w krysztalowym palacu zeby mozna bylo dalej wspierac serwer, eq mozna dodac nawet te setowe bo zawsze czegos brakuje stwory cokolwiek nowego
24. Jakas szansa na nowe zadania w pracach miejskich ?
25.a bym zapomnial, podkrec odswiezanie chatki tak zeby bylo w mgnieniu oczka bo przy zabawach wygrywal ten z szybszym netem xD
26.zdjecie capa na wbb dla czaro i kaplana, damy jakies nowe mozliwosci gry tym postaciom pod wbb jak ktos bedzie chcial sie pomeczyc pod wbb to bedzie mial mozliwosc, z tym capem nie da sie grac
To chyba wszystko jak cos sobie przypomne to dopisze
Veart Iraeth

ID: 1454
Profesja: Barbarzyńca

Post autor: Veart Iraeth »

Na horyzoncie Bogów, Arche i Aniołow nie widuję w grze od miesięcy. Po co pisać? Strata czasu i atramentu. ^^

Co się wydarzyło tutaj wcześniej - nie wiem. Jest pustynia ^^.
''Gadać mi się nie chce, bo o czym tu gadać?
Gdyby sito podstawić, żeby sensu nałapać,
mikrogrudki nie uświadczysz, przelatuje bla, bla, bla, bla...''
Samael

ID: 772
Profesja: Paladyn

Post autor: Samael »

Może skoro nie ma już zainteresowania to zamknąć projekt i się rozejść ? Po co trupa trzymać na siłe :)
Aki, Kapłan Z Asgardu

ID: 1952
Profesja: Kapłan

Post autor: Aki, Kapłan Z Asgardu »

Hpes pisze: 5 lip 2024, o 16:57 I znowu polegac tylko na 1 rzemku ? Ktory nie wyrabia ? Tak to chociaz jest potrzebny 2 rzemek tak jak i 2 druid w gildi, no i wiesz moze i rozkuje eq x3 ale wskakuje mi na 6k charki, jestes w stanie zrobic takie eq ? Bo ja nie widze opcji. Polecam poprostu przygotowac sie na nastepna ere lepiej.
Często, na wcześniejszym etapie ery, jest potrzebnych 3 rzemków. Na impie jest tylko 5-ciu, którzy coś tam grają.
Co innego, gdyby było ich 10-15. Ale przy aktualnej liczbie aktywnych graczy to niewykonalne. :D

Wyszukiwanie, a później stosowanie exploitów to nie jest "przygotowanie się". :(
Scharki Von Carstein

ID: 801

Post autor: Scharki Von Carstein »

A wIecie co moim zdaniem powinniśmy zrobić jedną ere bez ras ;D i ciekaw jestem jak by to zadziałało na każdego ogranego gracza ;D
Katla, Oko Kota

ID: 4989
Profesja: Rzemieślnik

Post autor: Katla, Oko Kota »

Naprawdę rajcuje Was, że ery ostatnio trwają 90 dni? Któryś z rzemków, druidów miał sprzęt/elek potrzebny do pokonania Nottka w zasięgu?

Może dajmy czarującym możliwość walki bronią bez kar, ogólnie lepsze uzbro, dostęp do modlitw dla wszystkich, do każdego ekwipunku dla wszystkich też bez kar i w sumie niech era trwa jeden dzień. Będzie gites!
Hpes

Kazdy kto umie grac i nie popelnia bledow zamknie ere w 90 dni takze nie rozumiem osob ktore klikaja raz na miesiac i sie dziwia ze poklikaja 3 razy w ciagu ery, lecimy dalej nie placzemy
ODPOWIEDZ