Małżeństwa jednopłciowe 2

Masz pomysł na dodatkowe funkcjonalności do Imperium? Chcesz zaproponować jakąś zmianę w istniejącym module? Napisz koniecznie!

Moderator: Aniołowie

ODPOWIEDZ
Szirke Mroczne Serce

ID: 0

Małżeństwa jednopłciowe 2

Post autor: Szirke Mroczne Serce »

Hej, chciałbym spytać czy Org i reszta administracji wyleczyła się w ciągu 5 lat z homofobii i skłonności autorytarnych i wprowadzi w końcu związki jednopłciowe

Pozdrawiam typka-anioła piszącego klimatycznie, mam nadzieję że tego nie czytasz
Katla, Oko Kota

ID: 4989
Rasa: Cz³owiek
Profesja: Rzemieślnik

Re: Małżeństwa jednopłciowe 2

Post autor: Katla, Oko Kota »

Raczej wątpię, czy to przejdzie, bo przekrój społeczeństwa jest jednak bardziej prawicowy (vide wybory). W sumie szkoda, bo w Impie małżeństwa mają raczej wymiar ekonomiczny i praktyczny, a nie, jakiś tam, seksualny (no, chyba że ja kompletnie w temacie nie siedzę).
Toboe, Irbis Mroku
Archanioł

ID: 166
Profesja: Druid

Post autor: Toboe, Irbis Mroku »

Katla, Oko Kota pisze: 17 cze 2025, o 19:16 Raczej wątpię, czy to przejdzie, bo przekrój społeczeństwa jest jednak bardziej prawicowy (vide wybory). W sumie szkoda, bo w Impie małżeństwa mają raczej wymiar ekonomiczny i praktyczny, a nie, jakiś tam, seksualny (no, chyba że ja kompletnie w temacie nie siedzę).
Przekrój wyborców to nie przekrój społeczeństwa. Prawicowe osoby są bardziej skore głosować, bo idą przy okazji pójścia do kościoła, kiedy lewicowe muszą wyjść w dniu wolnym od pracy tylko po to, by stawić 'x' na kartce papieru. Imho o wynikach ostatnich wyborów zadecydowały deszcze na zachodzie Polski, a nie przekrój społeczny.
Yassa, Tenebris Bellator

ID: 1590

Post autor: Yassa, Tenebris Bellator »

Gra jest w czasach magii, smoków, potworów, paladynów itp. w tych czasach paliło się ludzi za pisanie lewą ręką a Wy chcecie małżeństwa jednopłciowe xD
Szirke Mroczne Serce

ID: 0

Post autor: Szirke Mroczne Serce »

W czasach smoków i paladynów baby siedziały w chałupie, gotowały i rodziły dziedziców i wybrańców, więc dla pełnej immersji zablokowałbym kobietom wszystkie profki poza druidem warzącym i lokacje z wyjątkiem prac miejskich
Yassa, Tenebris Bellator

Tu mnie masz...poddaje się xD
Jubek Wesołe Serce

ID: 1805
Rasa: Wogul
Profesja: Paladyn

Post autor: Jubek Wesołe Serce »

Proszę pokazać dowody, że w czasach magii, smoków i potworów paliło się za pisanie lewa reką, nie przypominam sobie tego z lekcji hisotrii. Każdy powód dobry żeby swoja homofobię usprawiedliwiać.
Yassa, Tenebris Bellator

Nie jestem homofobem ;) to tęczowe kolory też wprowadzimy w mroczny świat fantazji skoro wszyscy jesteśmy tacy postępowi?
Jubek Wesołe Serce

ID: 1805
Rasa: Wogul
Profesja: Paladyn

Post autor: Jubek Wesołe Serce »

Nie jestem homofobem ale będę się zapierał rękami i nogami, żeby tylko nie wprowadzić zmiany, na którą poza zainteresowanymi nikt nie zwróci uwagi. Wiadomo, każdy homoseksualista nosi kolory tęczy, bo jest zakaz i np. nie mogą występować w mrocznym fantasy. xD
Yassa, Tenebris Bellator

Przecież się nie zapieram, prowadzę spokojną rozmowę i czuję się atakowany, tak to właśnie wygląda. Ma być wprowadzone to i to bo inaczej każdy jest homofobem. A każdy homo jest heterofobem xD
ODPOWIEDZ