Zmiany w miejskim pozwalające na obejście poprzednio nałożonego utrudnienia rozkuwania to jest nowy exploit z tej ery, z założenia każde rozkucie miało drastycznie zwiększać wymaganą umkę.
Ale tak, imp niestety promuje zbieranie eny i omijanie lokacji czego sam nie lubię, jeśli są jakieś sensowne pomysły jak to ograniczyć to jestem za

Co do złodzieja i kontr to złodzieje jeszcze rzeki nie robią nawet a co dopiero wyżej więc o czym my mówimy?
Jedyne co to robią x1,5+ wbb co ja czaro (co ja za 49 tur) za 1 turę walki bez elek, a podobno to absorpcja była OP i trzeba było nerfić to teraz piję masę. Absorpcji zwykle wychodzi poniżej 50% i ma moc chyba 18% po ostatnim nerfie czyli 82% na klatę przy lamerskim def w czarach...
A tarcze to tylko 30%? Kilka er temu były bodajże 49% co było limitem, paladyn jak uświęcał za mocną tarczę to bloki spadały zamiast rosnąć

Ale tak, to było/jest OP i wtedy było wprowadzone to ograniczenie rozkuwania jw. Tylko Wir ciągle się upiera, że to nie było OP bo wtedy wygrał erę barbem xD