Ogłoszenie organizacyjne

Dział w całości poświęcony ogłoszeniom związanym z grą, jej rozwojem oraz codziennym funkcjonowaniem.

Moderator: Aniołowie

Zablokowany
Titanium, The Sin
Bóg

ID: 51
Rasa: Cz³owiek

Ogłoszenie organizacyjne

Post autor: Titanium, The Sin »

Post jest czysto informacyjny, nie będzie możliwości komentowania go, ale zapoznanie się z nim ułatwi współpracę na linii Gracze - Staff, a więc ułatwi życie nam wszystkim.
Po pierwsze, zmiany w samym staffie. Jak wiecie lub domyślacie Org aktualnie wycofał się z zarządzana Impem i proszę zostawić go w spokoju. Będzie miał czas i chęci, wróci, w tym momencie nie zawracajcie mu głowy.
Do Staffu wraca też Vania, proszę o ciepłe przyjęcie :)
Po drugie, zakres obowiązków w staffie:
- Vania - moderacja gry i forum, sąd, konkursy,
- Hafgrim - moderacja gry, przeglądanie logów,
- Rivuss - naprawa błędów, implementacja nowości,
- Therg - moderacja gry, przeglądanie logów,
- Thoran - moderacja gry, przeglądanie logów,
- Titanium - naprawa błędów, implementacja nowości, utrzymywanie przy życiu, decyzje ostateczne.
Po trzecie, jakiekolwiek odwołania od decyzji administracji przyjmowane są na forum, tylko i wyłącznie. Odwołania na messengerze, próby wymuszania decyzji przez pisanie do Orga czy Endera, kończą się brakiem możliwości odwołania. Tak samo jak argumentacja „bo ktoś mnie nie lubi” nie jest wystarczająca jako dowód odwołania/niewinności. Wykorzystywanie błędów będzie karane bez możliwości skrócenia/obniżenia wyroków, ale z drugiej strony, zgłaszanie błędów wpływających na rozgrywkę bez ich wykorzystania, będzie nagradzane.
Przy okazji proszę o zgłaszanie błędów oraz pomysłów na nowości, zmiany na forum. Czytam posły (i staram się na wszystkie odpisywać), ale one znikają, tak samo jak mogę zapomnieć o pomyśle wrzuconym na messengera. Na forum są odpowiednie miejsca na to, błędy poprawiamy głównie w oparciu o informacje tam umieszczone. Wiem, że czasem jest problem z dostępem do niego, ale pracuję nad tym, by to naprawić.
World needs a professional, not a hero.
Zablokowany