Zaklinanie

Zanim zadasz jakiekolwiek pytanie, skorzystaj z wyszukiwarki i sprawdź, czy ktoś nie poruszył tematu wcześniej. Pozwoli to zachować ład i ułatwi szukanie innym.

Moderator: Aniołowie

ODPOWIEDZ
Szirke Mroczne Serce

ID: 0
Rasa: Człowiek

Zaklinanie

Post autor: Szirke Mroczne Serce »

No hej, jestem kapłanem z 2 poziomem specjalki zaklinania przedmiotów i nie mogę zaklinać hartowanych itemów, podczas gdy mój kolega czarodziej z 3 poziomem zaklinania przedmiotów może

Chciałbym aby zostało uściślone czy 3 poziom zaklinania pozwala nagle zaklinać umagicznione itemy, czy może to kwestia profesji? Nic w opisach zaklinania nie sugeruje ani tego ani tego, za to opis poziomów mocno sugeruje, że 2 odpowiada za zaklinanie przedmiotów, a 3 za ładowanie artefaktów
Wirginix, Anielski Wieszcz

ID: 163
Rasa: Cz³owiek
Profesja: Czarodziej

Re: Zaklinanie

Post autor: Wirginix, Anielski Wieszcz »

Z tego co mi wiadomo 3 poziom odpowiada za:
- aktywację artefaktów,
- zaklinanie kosturów,
- zaklinanie magicznego EQ - czyli magiczna znajdzka, umagicznione przez magicznych lub przez gnoma z gór, EQ z diamentem.

Profesja magiczna nie ma nic do rzeczy, chodzi o poziom w zaklinaniu, im wyższy tym po prostu dochodzą nowe możliwości.
Szirke Mroczne Serce

ID: 0
Rasa: Człowiek

Post autor: Szirke Mroczne Serce »

No tak podejrzewałem, ale żaden opis tego nie sugeruje. Można by było zaktualizować tekst u zaklinacza, żeby gracz miał chociaż mgliste pojęcie na co wydaje ap
Titanium, The Sin
Bóg

ID: 51
Rasa: Cz³owiek

Post autor: Titanium, The Sin »

Dodane na listę roboczą na NE
World needs a professional, not a hero.
ODPOWIEDZ