Quest na skrzynkę i reszta wiedzy tajemnej

Masz pomysł na dodatkowe funkcjonalności do Imperium? Chcesz zaproponować jakąś zmianę w istniejącym module? Napisz koniecznie!

Moderator: Aniołowie

Sepe Waleczne Serce E Nder

ID: 1385
Rasa: Człowiek
Profesja: Druid

Re: Quest na skrzynkę i reszta wiedzy tajemnej

Post autor: Sepe Waleczne Serce E Nder »

Xsani, Kurzy Faraon pisze: 12 lut 2026, o 17:09 Haf robię tego questa na dwóch postaciach.

Na jednej - młotek 5/5 - 142 lvl - 6 umagicznień i dalej nic.
Na drugiej - młotek z 14-/72 jakoś - 107 lvl (tu zaczęłam chyba około lvlu 80 robić tego questa)- 12 umagicznień też dalej nic.

Możliwość umagiczniania odnawia się po przelogowaniu gry - czy to w ogóle jest normalne, że nie trzeba czekać całej doby?

Wir pytam się ludzi, bo zastanawiam mnie czy wszystko działa jak powinno :). Jak jedna osoba dostaje po jednym umagicznieniu, a druga nie dostaje po w sumie 18 razem na dwóch kontach, a sposób odświeżania krasnoluda jest tak dziwny. to mnie może chyba zastanawiać czy robię coś nie tak, czy to jest w ogóle dobry quest i co się dzieje? W każdej innej grze weszłabym do poradnika i sprawdziła co i ja. W tej grze ten quest jest jednym z niewielu, praktycznie nie opisanych i o którym mało kto wie. Jak zejdzie mi miesiąc i rozwale w sumie 100 diamentów to dalej mam nie pytać, bo chce mieć wszystko na tacy, a może w ogóle mam jej nie dostać, bo RNG mi pokarało i będę robiła tego questa całą erę i nie będzie żadnych efektów? W questach chodzi o to, żebyś wiedział co masz do zrobienia, jak masz do zrobienia i co jest Twoją nagrodą. Całe podejście ze robieniem z jednego zadania jakieś mistycznej wielce strzeżonej tajemnicy, jest wystarczającym obrazem tego jak wygląda Imperium, jak wygląda community i oodpowiada na pytanie dlaczego mamy tutaj tak mało graczy :).
nie zgadzam się
ODPOWIEDZ