Rozkuwanie itemow

Moderator: Aniołowie

ODPOWIEDZ
Wirginix, Anielski Wieszcz

ID: 163
Rasa: Cz³owiek
Profesja: Rzemieślnik

Re: Rozkuwanie itemow

Post autor: Wirginix, Anielski Wieszcz »

Necro od którejś ery dostał boosta do wbb, zapewne zbyt dużego, bo też potrafi bić niebotyczne ilości wbb przywołańcem ;)

Co do dostępności EQ napisałem jakie są problemy w sklepie miejskim w ofertach dodatkowych :P

Widziałem przebiegi walk na złodzieju i kontry, które leciały jak złe ;) a mob nie był praktycznie wstanie trafić.
Szirke Mroczne Serce

ID: 0

Post autor: Szirke Mroczne Serce »

Czy ty naprawdę uważasz że możliwość zrobienia przez dwóch rzemieślników wilczej szabli +470 14 pr +1% na 60 siły, bez korzystania ze sklepu miejskiego, na tym etapie gry, to nie jest problem? Serio?
Paul, Jeździec Lamki

ID: 366
Profesja: Kapłan

Post autor: Paul, Jeździec Lamki »

Zmiany w miejskim pozwalające na obejście poprzednio nałożonego utrudnienia rozkuwania to jest nowy exploit z tej ery, z założenia każde rozkucie miało drastycznie zwiększać wymaganą umkę.
Ale tak, imp niestety promuje zbieranie eny i omijanie lokacji czego sam nie lubię, jeśli są jakieś sensowne pomysły jak to ograniczyć to jestem za ;)
Co do złodzieja i kontr to złodzieje jeszcze rzeki nie robią nawet a co dopiero wyżej więc o czym my mówimy?
Jedyne co to robią x1,5+ wbb co ja czaro (co ja za 49 tur) za 1 turę walki bez elek, a podobno to absorpcja była OP i trzeba było nerfić to teraz piję masę. Absorpcji zwykle wychodzi poniżej 50% i ma moc chyba 18% po ostatnim nerfie czyli 82% na klatę przy lamerskim def w czarach...
A tarcze to tylko 30%? Kilka er temu były bodajże 49% co było limitem, paladyn jak uświęcał za mocną tarczę to bloki spadały zamiast rosnąć :P Ale tak, to było/jest OP i wtedy było wprowadzone to ograniczenie rozkuwania jw. Tylko Wir ciągle się upiera, że to nie było OP bo wtedy wygrał erę barbem xD
Szirke Mroczne Serce

Tarcza 30% powstała po tygodniu trwania ery, myślę że wszystko przed nami XD

Mówisz o szabli hartowanej inaczej nie byłaby możliwa taka szabla zrobiona przez dwóch rzemieślników. Zresztą gdyby nie hart Paula to takiej broni by nie było, a byłaby +335 ;) więc nie wyolbrzymiaj i pisz wszystkie fakty :P

Erę wygrałem już na normalnych tarczach ;) czyli takie jakie są dostępne od kilku er z różnymi limitami.
Cały czas jest chyba to, że paladyn może popsuć tarcze uświęceniem i tarcza będzie miała mniej bloków niż miała po wykuciu xD
Sepe Waleczne Serce E Nder

ID: 1385
Profesja: Paladyn

Post autor: Sepe Waleczne Serce E Nder »

Sugeruję po prostu zignorować debilne wypowiedzi Wirginixa i skupić się na tym, że na 30 lvlu nosimy sprzęt który powinien być dostępny na kryptę
Sepe Waleczne Serce E Nder

ID: 1385
Profesja: Paladyn

Post autor: Sepe Waleczne Serce E Nder »

Wirginix, Anielski Wieszcz pisze: 11 sie 2025, o 09:29 Zresztą gdyby nie hart Paula to takiej broni by nie było, a byłaby +335 ;) więc nie wyolbrzymiaj i pisz wszystkie fakty :P
weź po prostu skończ się kompromitować

Obrazek
Szirke Mroczne Serce

Dobra kij w to, jest git, sprzęt jest ok, skipowanie połowy lokacji jest git, works as intended, można się rozejść

Jezu typie, chcemy zbalansować coś co nawet cię nie dotyczy, daj innym naprawić tę grę, skoro ty masz to gdzieś
Ostatnio zmieniony 11 sie 2025, o 09:45 przez Szirke Mroczne Serce, łącznie zmieniany 1 raz.

Sepe to życzę Ci powodzenia w takim EQ robić kryptę, jak nawet nie możesz wejść w cmentarz czy piramidę mając przecież tak zarąbiste EQ xD

Ja nakreśliłem jaki jest problem w miejskim, ale jest to uważane za debilne no nieźle, chamuj słownictwo, bo nie mam zamiaru zniżać się do poziomu obrażania osoby raczkującej wracającej po latach, ops udzieliło mi się trochę tego tonu, wybacz xD
Szirke Mroczne Serce

No dawaj, czekam aż zrobisz chociaż labirynt.

A nie, czekaj, nie zrobisz, bo wyklikasz całą energię jak już będą latały zbroje i miecze +2000. Bo wcale nie napisałem w dosłownie pierwszym poście, że rozkuwanie prowadzi do premiowania kiszenia energii w nieskończoność.

Limit magazynowania eny na 30 resetów to najlepsze co mógłby wprowadzić teraz org przeciwko takim cwaniakom jak ty, profesjonalny graczu grający cały czas

Zresztą czytaj ze zrozumieniem, bo on napisał, że mamy eq, które w normalnych okolicznościach mogłoby służyć do robienia krypty, a nie, że zrobi z tym kryptę. Bo jest 4 tydzień ery i chłop ma 30 poziom.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2025, o 09:53 przez Szirke Mroczne Serce, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ